Træterrasse

Lægning af træterrasse ved Solrød, Roskilde og omegn

​Mangler du hjælp til lægning af træterrasse eller andet tømrerarbejde, kan du med fordel læse med videre her. Hos AC Byg & Montage ApS tilbyder vi alle former for tømreropgaver til kunder i Solrød, Roskilde og Nordsjælland, men kører gerne ud til kunder på resten af Sjælland.

Vælger du AC Byg & Montage ApS, er du garanteret kompetente tømrere og et godt resultat, vi har nemlig mange års erfaring med tømrerarbejde. Mangler du en tømrer, der kan hjælpe dig med dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os.

Hjælp til lægning af træterrasse eller rådgivning

Vi hjælper både private- og erhvervskunder med eksempelvis lægning af terrasse. Hos os er ingen opgave for stor eller lille. Grundet vores store erfaring yder vi altid professionel rådgivning, så du kan være i trygge hænder under hele processen.

Vi går op i god kundeservice og sørger derfor altid for at holde, hvad vi lover. Vi fokuserer desuden altid på at skabe en god dialog med vores kunder. Dette garanterer dig, at det er dine ønsker, der kommer i første række.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Hvad enten du mangler hjælp til en ny terrasse eller en anden form for opgave, hvor du har brug for en kompetent tømrer, så står vi klar til at hjælpe dig.

Ring til os på telefon 20 15 33 43, eller skriv til vores e-mail ac@acbm.build, for mere viden om lægning af træterrasse, så vender vi tilbage og aftaler nærmere hurtigst muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os