Brolægning

Brolægning ydet af professionelle ved Solrød, Roskilde og omegn

Hos AC Byg & Montage varetager vi mange forskellige opgaver, og en af disse opgaver er brolægning, hvilket vi har stor specialisering inden for. Vi yder vores service i Græsted i Nordsjælland, hvor vores lokaler befinder sig og ved Solrød, Roskilde og resten af Sjælland.

Her i firmaet er vi yderst professionelle, og med mange års erfaring ved vi, hvad der kræves af os på markedet. Du er i centrum hos os, derfor sørger vi altid for at overholde vores aftaler og yde en professionel og brugbar rådgivning. Vi kan til hver en tid stå inden for det arbejde, vi leverer, så du er sikret en god kvalitet.

Få hjælp til jævn og sikker brolægning

Ved brolægning er det meget vigtigt, at denne er jævn, da det er en forudsætning for sikkerheden. Ujævnt belægningsarbejde kan volde stor skade, og vi har derfor stort fokus på præcision og den jævne lægning af fliser, uanset om det er i forbindelse med fliselægning i køkkenet, som indkørsel eller andet sted. Når du benytter os til din opgave, kan du være sikker på høj kvalitet, der holder de næste mange år.

Vi klarer både store og små opgaver, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du står med en stor opgave. Vi varetager både opgaver for private og erhverv.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vi oplyser gerne, hvad vi prismæssigt tager for din opgave med et uforpligtende tilbud. Vi udarbejder gerne et prisoverslag, samt fortæller dig mere om dine muligheder. Vi giver dig altid en god pris.

Du kan til hver en tid kontakte os på telefon 20 15 33 43 eller e-mail ac@acbm.build.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os